Saturday, August 16, 2008

DAP anak PAP sedang cuba menguasai Malaysia

http://pembelamelayu.com/

Ogos 16th, 2008 oleh Penulis Lain.

Perhatikan lambang dua Parti ini, untuk makluman terutama penyokong PAKATAN RAKYAT yang tidak sedar mereka sedang menjual bangsa melayu kepada DAP@PAP, lambang yang hampir sama dengan DAP itu adalah lambang parti memerintah Singapura iaitu PAP, jika mahu tahu siapa PAP, merekalah parti yang mengamalkan meritokrasi,yang bermaksud siapa kuat berusaha dan layak dialah dapat habuannya, tetapi didalam definasi PAP di Singapura adalah orang Cina Singapuralah yang berusaha dan layak.

Jadi janganlah penyokong PAKATAN RAKYAT yang sedang berkempen di Permatang Pauh seronok sangat, tuan-tuan sedang melelong negara ini kepada “anak kandung” parti PAP.Teori DAP adalah Malaysian Malaysia dan menuntut kesamarataan, di Selangor, Menteri Besarnya sedang menolong dengan sepenuh hati hasrat DAP itu, di Perak, Menteri Besarnya sedang juga menolong dengan sepenuh hati dan rela hati merealisasikan hasrat DAP.

Tengok, renungkan, dan cuba sedar diri, DAP dan PAP sedang cuba menguasai tuan-tuan, tuan-tuan umpama sedang mabuk gam, semasa menghidu seronok, gembira tetapi sedang memakan otak tuan-tuan , apabila tidak boleh berfungsi tuan-tuan nanti, hai..hai..bye..bye lah jawabnya.

SAIFUL SUDAH BERSUMPAH, ANWAR BILA LAGI?

Saiful Bukhari Azlan, seperti yang diberitakan telah pun bersumpah atas nama Allah bahawa Anwar Ibrahim telah meliwatnya.

Berdasarkan kepada pendapat orang ramai termasuk rakan-rakan dan juga saudara mara, mereka menyatakan bahawa jika Anwar tidak bersalah, mengapa beliau tidak turut bersumpah? Jika Anwar berdiam diri dan tidak mengambil apa-apa inisiatif untuk menentang hujah dan sumpah Saiful, rakyat mula meragui kebenaran di pihak Anwar. Mungkin Anwar takut akan musibah yang bakal menimpanya jika beliau berbohong pada sumpahnya.

Ternyata, Anwar cuba menarik perhatian umum dengan bertanding pilihan raya Permatang Pauh. Dengan mempamerkan kesibukannya pada umum kononnya akan melenyapkan pandangan umum daripada kes liwatnya, Anwar silap. YANG BENAR TETAP BENAR.