Friday, April 23, 2010

CALON BN DI PRK HULU SELANGOR ADALAH PILIHAN TERBAIK

Kenapa Pengundi Melayu KENA PANGKAH BN?

sumber: OHPOLITIK

KENAPA PENGUNDI MELAYU PERLU TERIMA CALON MIC
  1. Menghormati konsep perkongsian kuasa dalam Barisan Nasional (BN)
  2. Menghargai janji Perdana Menteri yang akan meletakkan anak tempatan sebagai calon PRK P.094 Hulu Selangor. Terbukti PM memahami denyut nadi rakyat di Hulu Selangor.
  3. Tun Dr. Mahathir Mohamad, “dalam pilihanraya, kita perlu mengundi dan memberikan sokongan kepada Barisan Nasional tanpa mengira siapa calonnya”.
  4. Sumbangan dan peranan BN dalam konteks membela nasib rakyat, terutamanya membela dan meningkatkan taraf ekonomi orang melayu.
  5. Jasa BN yang membuka FELDA melalui DEB yang bertujuan untuk membasmi kemiskinan dalam kalangan orang Melayu.
  6. Tanda syukur dan mengenang jasa BN yang telah membuka nikmat kehidupan kepada masyarakat FELDA khususnya orang-orang Melayu.
  7. Menghayati semangat Gagasan 1Malaysia, melalui KONSEP PENERIMAAN, iaitu menerima kenyataan kehidupan dalam sebuah negara bermasyarakat majmuk.
KEPADA PENGUNDI-PENGUNDI HULU SELANGOR: Terlalu banyak jasa Kerajaan BN untuk memastikan rakyat hidup aman, makmur dan sejahtera di bumi bertuah MALAYSIA. Namun ada segelintir manusia yang tidak bersyukur.... Ayuh bangsaku, bangkitlah menentang kerajaan boneka Pakatan Rakyat. Undi anda mampu membawa perubahan. Sampai bila anda mahu terus menerus menjadi 'korban'? UNDILAH BN

No comments: